Politica de confidentialitate

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de confidentialitate

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

epielenaturala.ro prelucreaza informatii cu caracter personal pe servere din multe tari de pe glob. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi prelucrate pe un server situat in afara tarii dumneavoastra de resedinta.

Folosim informatiile culese din cookie-uri si din alte tehnologii, cum ar fi etichetele pixel, pentru a imbunatati experienta de utilizare si calitatea serviciilor. Produsele pe care le folosim in acest scop pentru serviciile noastre sunt de exemplu Google Analytics si Facebook Pixel, sau alte servicii de analiza a comportamentului de navigare pe website-ul nostru. Cand va afisam anunturi personalizate, nu asociem niciun identificator din cookie-uri sau din tehnologii similare cu categorii cu caracter sensibil, cum ar fi cele bazate pe rasa, pe religie, pe orientarea sexuala sau pe starea de sanatate.

Cand contactati epielenaturala.ro, pastram o inregistrare a comunicarii dumneavoastra pentru a ajuta la rezolvarea oricaror probleme pe care le-ati putea intampina. Putem sa utilizam adresa dumneavoastra de e-mail pentru a va informa despre serviciile noastre, cum ar fi anunturi despre modificarile sau imbunatatirile viitoare.

Folosim informatiile pe care le culegem din toate serviciile noastre pentru a oferi, a administra, a proteja si a imbunatati serviciile, pentru a dezvolta altele noi si pentru a proteja compania si utilizatorii. De asemenea, folosim aceste informatii pentru a va oferi continut personalizat, cum ar fi rezultate ale cautarii si anunturi mai relevante.

Prin crearea contului si implicit completarea datelor in formularul de creare cont, clientul declara ca accepta expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie colectate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora si sa poata fi transferate de catre Vanzatori acestora sau altor entitatati din tara sau strainatate in scopul derularii de catre Vanzator, persoanele afiliate si partenerii contractuali ai acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing (inclusiv campanii promotionale organizate de catre Vanzator si/sau de alti parteneri contractuali), de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe epielenaturala.ro, va primi comunicari comerciale din partea epielenaturala.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale, epielenaturala.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe epielenaturala.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a epielenaturala.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre epielenaturala.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Scopul nostru este sa furnizam serviciile intr-un mod in care informatiile sunt protejate impotriva distrugerii accidentale sau rau intentionate. De aceea, dupa ce stergeti informatii din cadrul serviciilor, este posibil sa nu stergem imediat copiile reziduale de pe serverele noastre active si sa nu eliminam informatiile din sistemele noastre de rezerva.

Ori de cate ori folositi serviciile, scopul nostru este de a va oferi acces la informatiile dumneavoastra personale. Daca informatiile respective sunt gresite, ne straduim sa va oferim modalitati de a le actualiza rapid sau de a le sterge, exceptand cazurile in care trebuie sa pastram informatiile in scopuri legitime de afaceri sau juridice. Drept urmare clientul este de acord ca nu pot fi sterse sau distruse datele cu caracter personal din documente precum avize de insotire a marfii, facturi, extrase de cont si alte documente care ar duce buna desfasurare a activitatii legale a WIZARDBUZZ SRL fie ca acestea sunt stocate pe suport electronic sau fizic, decat dupa perioada minima legala prevazuta de lege pentru pastrarea acestor documente.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele din momentul plasarii comenzii. Schimbarea datelor se poate face doar daca suntem anuntati telefonic sau prin email inainte de expedierea comenzii.

epielenaturala.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate face raspunzator pe epielenaturala.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Date la care nu vom avea acces: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.epielenaturala.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Informatiile cu caracter personal ale Cumparatorului pot fi furnizate catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Depunem eforturi pentru a proteja epielenaturala.ro si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem. In special:

* criptam accesarea website-ului nostru utilizand SSL

* ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme

* restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai angajatilor, contractorilor si agentilor epielenaturala.ro care sunt indreptatiti sa afle respectivele informatii pentru a le puteaprelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii.

epielenaturala.ro examineaza in mod regulat propria conformitate cu Politica sa de confidentialitate. Cand primim reclamatii oficiale scrise, pentru confirmare, contactam persoana care a formulat reclamatia respectiva. Colaboram cu autoritatile de reglementare corespunzatoare, inclusiv cu autoritatile locale pentru protectia datelor, pentru a solutiona orice reclamatii referitoare la transferul datelor cu caracter personal, pe care nu le putem solutiona direct cu utilizatorii nostri.

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

* Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;

* Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;

* Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;

* Pentru administrarea site-ului

* Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;

* Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;

* Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

* Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

Ce vom face cu datele

* Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii.

* Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

* Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

5.23 Cat timp pastram datele

* Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre epielenaturala.ro(www.epielenaturala.ro) prin email la adresa dpo@epielenaturala.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

* Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

5.24 Care sunt drepturile dvs.

* In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contact@epielenaturala.ro .

* In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa dpo@epielenaturala.ro . Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

5.25 Politica noastra de confidentialitate se poate modifica periodic. Drepturile dumneavoastra in baza acestei Politici de confidentialitate nu vor fi diminuate fara consimtamantul dumneavoastra explicit. Orice modificari aduse Politicii de confidentialitate vor fi postate pe aceasta pagina si, in cazul in care modificarile sunt importante, vom furniza o notificare cu o mai mare vizibilitate (inclusiv, in cazul anumitor servicii, o notificare prin e-mail privind modificarile aduse Politicii de confidentialitate). De asemenea, vom pastra in arhiva versiunile anterioare ale acestei Politici de confidentialitate, astfel incat sa le puteti consulta.

Politica de confidentialitate este extrasa din Termeni si conditii si reprezinta acceptarea dumneavoastra prin plasarea oricarei comenzi sau crearea unui cont.

 

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-camion
Cost livrare
18 Lei
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele